top of page

Consultori

Consciència Integrada és un nou enfocament de la sanació i el creixement a través del contacte, el moviment i la percepció.

 

Una sessió a la consulta comença per identificar quina és la teva intenció o desig. Potser busquis sanació física o emocional o ajuda amb un altre aspecte de la teva vida, com poden ser els problemes de relacions o de família.

Un cop aclarida la teva motivació inicial, avaluaré com flueix l'energia pel teu cos per determinar on hi pot haver bloquejos en l'estructura física.

 

Guiat per la teva intenció, utilitzaré habilitats de tacte, realitzant lleugers moviments i utilitzant la percepció per localitzar restriccions subtils per permetre't estar més còmode i tenir mes congruència amb el teu propi cos.

 

A través d'una escolta profunda en tots els sentits, facilitarem la capacitat natural del cos per curar-se, donant-te la possibilitat d'un nou enteniment de la teva pròpia situació, al mateix temps que possibilitarem canvis a nivell físic, emocional i mental, que abans eren difícils o fins i tot impossibles.

 

En quins aspectes pot ajudar?

Les persones venen a la consulta per diversos motius: per curiositat, per problemes de salut, per ansietat o depressió, per baixa autoestima, per problemes de relacions o família, o de vegades tot buscant un camí de seguir a la vida.

 

Sigui quina sigui la teva motivació: que tinguis bona salut i estiguis interessat en el  creixement personal, o potser estiguis suportant una lesió o malaltia i estiguis interessat en facilitar una millora de la teva salut, l'únic que es necessari és la curiositat sobre la teva situació.

Quins resultats aconsegueix?

Persones que han assistit a consulta m'han informat de diversos canvis, com ara:

  • millores en relacions de parella

  • més claredat respecte a temes d'amor i aparellament

  • més positivitat i força

  • son més profund

  • reducció de dependència de medicaments i analgèsics

  • millora de sistema immunològic i al·lèrgies

  • més satisfacció i serenitat en la vida en general

 

Tots aquests canvis venen sols pel fet de tenir més congruència entre el cos i la ment. Pots llegir els comentaris d'algunes d'aquestes persones clicant aquí.

Conciencia Integrada logo
bottom of page