top of page

Andrew Graham McKay

Professor de Consciencia Integrada

Andrew Graham McKay

Professor de Consciencia Integrada

Estudis en Consciencia Integrada:

  • Humano Verdaderamente Sano

  • Cartografía del cerebro

  • Dimensiones de la sanación

Vaig créixer a Escòcia i sempre vaig sentir una connexió molt forta amb la natura, ja fos jugant a l'aire lliure amb els meus amics, muntant en bici, fent esport i muntanyisme, que era el que més m'interessava.

 

Vaig estudiar a la Universitat d'Edimburg i durant uns anys vaig treballar com a economista per al govern nacional a Londres. Posteriorment ho vaig deixar per emprendre un negoci i al 2006 em vaig traslladar a viure a Espanya.

 

Als trenta anys em vaig trobar amb una vida força complicada. Tenia un problema crònic a l'esquena des de la meva adolescència i patia molta ansietat i estrès, sobretot quan estava amb altres persones.

 

Per al mal d'esquena, havia provat teràpies com la fisioteràpia, l’acupuntura i diversos tipus de quiropràxia i massatge, però mai vaig aconseguir una millora que resultés duradora. Estava prenent medicació contra el dolor i un cirurgià m'havia recomanat una intervenció quirúrgica a la columna.

 

En aquesta època vaig tenir la fortuna de conèixer a un estudiant de Consciència Integrada, que estava de visita a Europa i que em va motivar a viatjar a Califòrnia per estudiar-ho amb el fundador. L'enfocament em va ajudar tant que vaig decidir fer-ne la formació i, uns cinc anys després, convertir-me en el primer professor de Consciència Integrada fora dels Estats Units.

 

Amb més d’una dècada estudiant aquest enfocament entre d’altres, segueixo amb una profunda gratitud pels canvis i millores que he aconseguit personalment i que he vist en els altres. És un privilegi per a mi estar treballant amb aquest enfocament i amb les persones que acudeixen a mi.

 

Si vols més informació sobre la consulta i sobre l'enfocament clica aquí.

andrew III-43.jpg
Conciencia Integrada logo
bottom of page